Α’ ΥΛΕΣ
SoyPass® - Σογιάλευρο bypass
Επεξεργασμένο άλευρο αποφλοιωμένων σπερμάτων σόγιας
Η ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ σε συνεργασία με την Borregaard Lignotech παράγει και διαθέτει κατ' αποκλειστικότητα στην ελληνική και στην κυπριακή αγορά το Soypass®. Το Soypass® παράγεται στο εργοστάσιο της ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ στα Ψαχνά Ευβοίας από σογιάλευρο υψηλών πρωτεϊνών σε συνδυασμό με φυσικά σάκχαρα κωνοφόρων (ξυλόζη), με τις προδιαγραφές της Borregaard Lignotech.
Το σογιάλευρο είναι πλούσια πηγή φυτικής πρωτεΐνης. Κατά την διάρκεια της πέψης των μηρυκαστικών σημαντικές ποσότητες της πρωτεΐνης διασπώνται στη μεγάλη κοιλία με αποτέλεσμα να μην αξιοποιούνται πλήρως.
Το Soypass® παρέχει στα μηρυκαστικά υψηλά επίπεδα προστατευμένης πρωτεΐνης, η οποία αποδεσμεύεται και αποδομείται σταδιακά στο πεπτικό σύστημα, υποστηρίζοντας τις αυξημένες διαθρεπτικές ανάγκες που προκύπτουν στα ζώα υψηλής γαλακτοπαραγωγής και εντατικής πάχυνσης.
Προσοχή: Αποθηκεύεται σε χώρο δροσερό και ξηρό, μακριά από την απευθείας έκθεση στον ήλιο ή βροχή. Η ημερομηνία λήξης ισχύει μόνο αν το προϊόν αποθηκευτεί σε κατάλληλες συνθήκες.
* γενετικώς τροποποιημένο, ** διαθέτει προστασία από την αποδόμηση στη μεγάλη κοιλία
Συσκευασία: Μεγασάκοι (500 – 1000 kg) και σε συσκευασίες πολυπροπυλενίου 40 kg
H εταιρία Αφοι Δρουμτσέκα O.E. διαθέτει Σύστημα Ασφάλειας Τροφίμων το οποίο έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 22000 από τον φορέα πιστοποίησης ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε.
Οι διαδικασίες παραγωγής και η τεκμηρίωση τους έχουν εκλεχθεί και εγκριθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με Κωδικό Εγγραφής: 00320 580 000046 και Κωδικό Έγκρισης της Ευρωπαϊκής Ένωσης: αEL580 0001.