ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η ΑΦΟΙ ΔΡΟΥΜΤΣΕΚΑ Ο.Ε. , είναι μία οικογενειακή, ανεξάρτητη επιχείρηση με έδρα την Πτολεμαΐδα, η οποία τα τελευταία 50 χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής και εμπορίου ζωοτροφών, πρώτων υλών και κτηνοτροφικού εξοπλισμού καλύπτοντας τόσο την κάθε ανάγκη του Έλληνα επαγγελματία κτηνοτρόφου όσο και του χομπίστα ζωόφιλου. Γνωρίζοντας πως κάθε επιτυχημένη σχέση βασίζεται στην εμπιστοσύνη και τον σεβασμό, καταλαβαίνουμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη και ανταποκρινόμαστε πάντα με σοβαρότητα, στοχεύοντας στην εγγυημένη ποιότητα του κάθε προϊόντος μας αλλά και στην άμεση εξυπηρέτηση του. Η εταιρία μας με βάση την πολυετή εμπειρία, την τεχνογνωσία και αξιοποιώντας την καθημερινή τριβή στο επιχειρείν παρέχει μία ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων λύσεων με σταθερό της γνώμονα την κορυφαία ποιότητα σε κάθε της προϊόν είτε αυτό είναι παραγωγής είτε εμπορίας της. Φιλοδοξούμε μέσω της συνεχής βελτίωσης των προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών μας να γίνουμε μια εταιρία σταθμός στον κλάδο σε πανελλήνιο επίπεδο.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

  • 1969 - 2011

    Η εταιρία ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Δρουμτσέκα το 1969 στον χώρο της λαϊκής αγοράς στην Πτολεμαΐδας με αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία όσπριων και δημητριακών ενώ το 1973 αναλαμβάνει την αντιπροσωπία ζωοτροφών ΕΛΒΙΖ. Το 1985 μετατρέπεται σε Ο.Ε με την είσοδο στην εταιρία του Δημήτριου Δρουμτσέκα και μέχρι το 1995 όπου αποχωρεί από την εταιρία ο Κωνσταντίνος Δρουμτσέκας και μετατρέπεται σε ατομική εταιρία. Από το 1998 εισάγει κτηνοτροφικό εξοπλισμό και ειδή οινοποιίας παράλληλα με την εμπορία ζωοτρόφων και πρώτων υλών και μεταφέρεται σε ιδιόκτητο κατάστημα επί της οδού Μακεδονομάχων και Χρ. Σμύρνης 12.

    Ενώ το 2000 κατασκευάζονται νέες κτιριακές εγκαταστάσεις στο 3 χλμ Πτολεμαΐδας - Γαλάτειας επενδύοντας σε μηχανολογικό εξοπλισμό υπερσύχρονης τεχνολογίας, για την παραγωγή προϊόντων που καλύπτουν το σύνολο των αναγκών της κτηνοτροφίας και συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγικότητας και στην βελτιστοποίηση της ποιότητας των παραγόμενων ζωοτροφών και πρώτων υλών.

    Το 2011 μετατρέπεται σε Ο.Ε με μέτοχους τον Δημήτριο και Αλέξανδρο Δρουμτσέκα επενδύονται και αλλά κεφάλαια για την δημιουργία σιλό αποθήκευσης δημητριακών και αγορά φορτηγών για την καλύτερη εξυπηρετηση των πελατών.

Αφοι Δρουμτσεκα Ο.Ε.