Lamb-0001.jpg
    Lamb-0002.jpg
    Lamb-0003.jpg
    Lamb-0004.jpg
    Lamb-0005.jpg
    Lamb-0006.jpg
    Lamb-0007.jpg
    Lamb-0014.jpg
    Lamb-0013.jpg
    Lamb-0012.jpg
    Lamb-0011.jpg
    Lamb-0010.jpg
    Lamb-0009.jpg
    Lamb-0008.jpg
    Lamb-0015.jpg
    Lamb-0016.jpg
    previous arrow
    next arrow

    ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΑ

    Νο 28 - Συμπύκνωμα αιγοπροβάτων γαλακτοπαραγωγής

    Περιγραφή


    Αν η διαχείριση μιας εκτροφής μπορούσε να συμπυκνωθεί σε μία βασική αρχή, αυτή θα ήταν η διατροφή. Τα ζώα που ταΐζονται σωστά, έχουν καλύτερη παραγωγή, αναπαραγωγή και υποφέρουν από λιγότερα προβλήματα υγείας.


    Σε αυτά τα πλαίσια τα μίγματα μας έχουν καταρτιστεί με βάση την πιο πρόσφατη διεθνή βιβλιογραφία, με τη χρήση των πιο εξειδικευμένων προσθέτων ζωοτροφών από τους κορυφαίους οίκους παγκοσμίως και λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις ανάγκες της Ελληνικής αιγοπροβατοτροφίας.


    Το Νο 28 προορίζεται για αιγοπρόβατα γαλακτοπαραγωγής. Λόγω της επεξεργασίας του είναι εξαιρετικά εύπεπτο και βοηθάει στη καλύτερη αξιοποίηση της ενέργειας και πρωτεΐνης, έχοντας ως αποτέλεσμα την αύξηση του παραγόμενου γάλακτος και την βελτίωση των ποιοτικών του χαρακτηριστικών.


    Περιέχει:

    Εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα μαγγανίου, ψευδαργύρου και σεληνίου σε χηλική μορφή, η οποία ενισχύει την απορρόφηση και βελτιώνει τη βιοδιαθεσιμότητα τους.


    Χαρούπι, το οποίο είναι πλούσιο σε τανίνες. Οι συμπυκνωμένες τανίνες έχουν θετική επίδραση στην γαλακτοπαραγωγή, καθώς προάγουν την καλύτερη χρήση των πρωτεϊνών από τα μηρυκαστικά. Ακόμα, μειώνουν τις εκπομπές μεθανίου και βοηθούν στον έλεγχο των παρασίτων στο πεπτικό τους σύστημα.


    Aδρανοποιημένη ζύμη με υψηλή συγκέντρωση σε μεταβολίτες ζύμης, προϊόντα ζύμωσης, β-γλυκάνες και μαννανο-ολιγοσακχαρίτες και θερμοσταθερή* ενεργή ζύμη (Saccharomyces cerevisiae NCYC Sc 47 STD / CNCM I-4407) σε υψηλή περιεκτικότητα, οι οποίες διεγείρουν την δραστηριότητα των κυτταρινολυτικών βακτηρίων προάγοντας τις συνθήκες ανάπτυξης της μικροχλωρίδας της μεγάλης κοιλίας των μηρυκαστικών οδηγώντας σε αύξηση της γαλακτοπαραγωγής και του σωματικού βάρους. Παράλληλα, διεγείρουν την ανάπτυξη βακτηρίων που αξιοποιούν το γαλακτικό οξύ προλαμβάνοντας το φαινόμενο της οξέωσης. Τέλος, προάγουν την ακεραιότητα του εντέρου και την ανοσορύθμιση των ζώων με αποτέλεσμα την μείωση της συγκέντρωση της αφλατοξίνης Μ1 και τον αριθμό των σωματικών κύτταρων στο παραγόμενο γάλα.


    * Σταθερή σε κάθε συνθήκη φυσικής καταπόνησης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της σύμπηξης (pelleting), σε υγρασία και σε θερμοκρασίες μέχρι 93°C. Ακόμα είναι συμβατή με άλλα συστατικά ζωοτροφών, όπως τα οξέα.


    Εργοστάσιο: 3ο Χλμ. Πτολεμαΐδας - Γαλάτειας

    Κατάστημα: Μακεδονομάχων 43 & Χρυσ. Σμύρνης

    Τηλέφωνο: 2463023078 Κινητό: 6932387751

    e-Mail: info@droumtsekas.gr

    Social Media

    Παρακολουθούμε και ενημερώνουμε τακτικά το περιεχόμενο μας, ακολουθείστε τις ιστορίες μας μέσα από τα Social Media.