Cow-0001.jpg
    Cow-0002.jpg
    Cow-0003.jpg
    Cow-0004.jpg
    Cow-0005.jpg
    Cow-0006.jpg
    Cow-0007.jpg
    Cow-0008.jpg
    Cow-0009.jpg
    previous arrow
    next arrow

    ΜΙΓΜΑΤΑ

    Νο 46 - Μίγμα ανάπτυξης μόσχων κρεοπαραγωγής

    Περιγραφή


    Αν η διαχείριση μιας εκτροφής μπορούσε να συμπυκνωθεί σε μία βασική αρχή, αυτή θα ήταν η διατροφή. Τα ζώα που ταΐζονται σωστά, έχουν καλύτερη παραγωγή, αναπαραγωγή και υποφέρουν από λιγότερα προβλήματα υγείας.


    Σε αυτά τα πλαίσια τα μίγματα μας έχουν καταρτιστεί με βάση την πιο πρόσφατη διεθνή βιβλιογραφία και λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις ανάγκες της Ελληνικής βοοτροφίας.


    Το μίγμα 46 προορίζεται για την ανάπτυξη βοοειδών κρεοπαραγωγής. Λόγω της επεξεργασίας του είναι εξαιρετικά εύπεπτο και βοηθάει στη καλύτερη αξιοποίηση της ενέργειας και πρωτεΐνης, έχοντας ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη μέση ημερήσια αύξηση βάρους και βελτίωση του δείκτη μετατρεψιμότητας της τροφής.


    Περιέχει:

    Χαρούπι το οποίο είναι πλούσιο σε συμπυκνωμένες τανίνες. Οι συμπυκνωμένες τανίνες οδηγούν σε μείωση της οξείδωσης του λίπους και της συγκέντρωσης μηλονοδιαλδεΰδης στο κρέας. Ακόμα, οι τανίνες μπορούν να οδηγήσουν στην αύξηση του σωματικού βάρους αλλά και στη βελτίωση της αντιοξειδωτικής κατάστασης των βοοειδών υπό συνθήκες θερμικής καταπόνησης.


    Μελάσα πορτοκαλιού, προϊόν Ελληνικής γεωργίας και επεξεργασίας πλούσιο σε σάκχαρα, βιταμίνη Α και Ε, καθώς και πλήθος άλλων αντιοξειδωτικών ουσιών.


    Aδρανοποιημένη ζύμη με υψηλή συγκέντρωση σε μεταβολίτες ζύμης, προϊόντα ζύμωσης, β-γλυκάνες και μαννανο-ολιγοσακχαρίτες και θερμοσταθερή* ενεργή ζύμη (Saccharomyces cerevisiae NCYC Sc 47 STD / CNCM I-4407) σε υψηλή περιεκτικότητα, οι οποίες διεγείρουν την δραστηριότητα των κυτταρινολυτικών βακτηρίων προάγοντας τις συνθήκες ανάπτυξης της μικροχλωρίδας της μεγάλης κοιλίας των μηρυκαστικών οδηγώντας σε μεγαλύτερη μέση ημερήσιας αύξησης βάρους και βελτίωση του δείκτη μετατρεψιμότητας της τροφής. Παράλληλα, διεγείρουν την ανάπτυξη βακτηρίων που αξιοποιούν το γαλακτικό οξύ προλαμβάνοντας το φαινόμενο της οξέωσης. Τέλος, προάγουν την ακεραιότητα του εντέρου και την ανοσορύθμιση των ζώων με αποτέλεσμα την μείωση της συγκέντρωση της αφλατοξίνης στο παραγόμενο κρέας.


    Μπεντονίτη, ο οποίος χρησιμοποιείται ως προσροφητικός παράγοντας για μυκοτοξίνες, όπως η αφλατοξίνη Β1. Ακόμα, προλαμβάνει τις αρνητικές επιπτώσεις των ραδιονουκλεϊδίων και βοηθά στην αντιμετώπιση βακτηριακών λοιμώξεων όπως η Salmonella spp.


    * Σταθερή σε κάθε συνθήκη φυσικής καταπόνησης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της σύμπηξης (pelleting), σε υγρασία και σε θερμοκρασίες μέχρι 93°C. Ακόμα είναι συμβατή με άλλα συστατικά ζωοτροφών, όπως τα οξέα.


    Εργοστάσιο: 3ο Χλμ. Πτολεμαΐδας - Γαλάτειας

    Κατάστημα: Μακεδονομάχων 43 & Χρυσ. Σμύρνης

    Τηλέφωνο: 2463023078 Κινητό: 6932387751

    e-Mail: info@droumtsekas.gr

    Social Media

    Παρακολουθούμε και ενημερώνουμε τακτικά το περιεχόμενο μας, ακολουθείστε τις ιστορίες μας μέσα από τα Social Media.