ΜΙΓΜΑΤΑ
Νο 92 – Μίγμα αναπαραγωγής - ωοτοκίας φασιανίδων
Περιγραφή
Αν η διαχείριση μιας εκτροφής μπορούσε να συμπυκνωθεί σε μία βασική αρχή, αυτή θα ήταν η διατροφή. Τα ζώα που ταΐζονται σωστά, έχουν καλύτερη παραγωγή, αναπαραγωγή και υποφέρουν από λιγότερα προβλήματα υγείας.
Σε αυτά τα πλαίσια τα μίγματα μας έχουν καταρτιστεί με βάση την πιο πρόσφατη διεθνή βιβλιογραφία, με τη χρήση των πιο εξειδικευμένων προσθέτων ζωοτροφών από τους κορυφαίους οίκους παγκοσμίως και λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις ανάγκες του Έλληνα εκτροφέα θηραμάτων.
Το Νο 92 είναι μια τροφή για φασιανίδες σε στάδιο αναπαραγωγής ή ωοτοκίας. Είναι μία τροφή εξαιρετικής ποιότητας, υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη καταρτισμένη ειδικά για την μεγιστοποίηση του μεγέθους των αυγών και του ρυθμού ωοτοκίας σε υψιπαραγωγά πτηνά όπως το κινέζικο ορτύκι αλλά και σε χήνες, πάπιες, γαλοπούλες, φασιανούς κ.α. αλλά και για να εξασφαλίσει καλή γονιμότητα, εκκολαψιμότητα και δυνατούς, υγιείς νεοσσούς. Ακόμα, περιέχει υψηλό επίπεδο λινολεϊκού οξέος (ένα ωμέγα – 3 λιπαρό οξύ), το οποίο είναι απαραίτητο για τη μεγιστοποίηση του μεγέθους του αυγού. Η σωστή αναλογία πρωτεϊνών, αμινοξέων και άλατος σε συνδυασμό με καλές πρακτικές διαχείρισης βοηθά στην καταστολή επιθετικών συμπεριφορών και κανιβαλισμού. Παρασκευάζεται σε μορφή τραχανά για να διευκολυνθεί η ομοιόμορφη πρόσληψη τροφής.
Περιέχει:
Πρεβιοτικό πλούσιο σε β-γλυκάνες και μαννανο-ολιγοσακχαρίτες, το οποίο προάγει την ισορροπία και την ακεραιότητα της μικροχλωρίδας του εντέρου λόγω της ικανότητας του να συγκολλείται με παθογόνα βακτήρια όπως Salmonella spp. και E. coli. Ακόμα ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα προλαμβάνοντας διάφορε προκλήσεις παθογόνων βακτηρίων που υπάρχουν στην εκτροφή.
Αιθέριo έλαιo ρίγανης το οποίο έχει σημαντικές αντιπρωτοζωϊκές ιδιότητες, σημαντικές αντιβακτηριδιακές και αντιμυκητιακές δράσεις, πολύ ισχυρές αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και μειώνει την καταπόνηση των ορνίθων.
RONOZYME® MultiGrain, ένα μοναδικό μίγμα ενζύμων, το οποίο διασπά τους σύνθετους υδατάνθρακες των δημητριακών, βελτιώνοντας την απελευθέρωση «παγιδευμένης» ενέργειας και θρεπτικών συστατικών, ενισχύοντας τη συνολική απόδοση της τροφής.
Μπεντονίτη, ο οποίος χρησιμοποιείται ως προσροφητικός παράγοντας για μυκοτοξίνες, όπως η αφλατοξίνη Β1. Ακόμα, προλαμβάνει τις αρνητικές επιπτώσεις των ραδιονουκλεϊδίων και βοηθά στην αντιμετώπιση βακτηριακών λοιμώξεων όπως η Salmonella spp.