Α’ ΥΛΕΣ
Σπασμένα χαρούπια
Προϊόν Ελληνικής γεωργίας και επεξεργασίας, είναι πλούσιο σε υδατάνθρακες, διότι περιέχει πάνω από 48 % σάκχαρα, από τα οποία 28 % είναι σακχαρόζη και 20 % γλυκόζη, λεβουλόζη και μαννόζη.
Είναι ένα προϊόν υψηλής θρεπτικής και διατροφικής αξίας. Η ικανότητα αφομοίωσης του από τον οργανισμό είναι υψηλότατη και είναι ιδιαίτερα εύγεστο λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε φυσικά σάκχαρα. Περιέχει περίπου 3,5 % σε τανίνες (πολυφενόλες) και χαμηλή περιεκτηκότητα σε άμυλο και πεντόζη.
Οι τανίνες που υπάρχουν στο χαρούπι δρουν θετικά στη δράση του λεπτού εντέρου, καθαρίζουν τη βλεννώδη μεμβράνη από το βακτήριο E. coli (κολοβακτηρίδιο) και διάφορα είδη salmonella spp. Οι παραπάνω διαπιστώσεις έχουν γίνει κατόπι μελετών του Ινστιτούτου Παστέρ.
Τέλος, η προσθήκη του στη διατροφή των ζώων βοηθάει στη βελτίωση των προβλημάτων εσωτερικής τριβής (στα περιττώματα που δημιουργούνται από τη μείωση της υγρασίας του εσωτερικού τοιχώματος του εντέρου).
Προσοχή: Αποθηκεύεται σε χώρο δροσερό και ξηρό, μακριά από την απευθείας έκθεση στον ήλιο ή βροχή. Η ημερομηνία λήξης ισχύει μόνο αν το προϊόν αποθηκευτεί σε κατάλληλες συνθήκες.
Συσκευασία: Συσκευασίες πολυπροπυλενίου 25 kg
H εταιρία Αφοι Δρουμτσέκα O.E. διαθέτει Σύστημα Ασφάλειας Τροφίμων το οποίο έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 22000 από τον φορέα πιστοποίησης ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε.
Οι διαδικασίες παραγωγής και η τεκμηρίωση τους έχουν εκλεχθεί και εγκριθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με Κωδικό Εγγραφής: 00320 580 000046 και Κωδικό Έγκρισης της Ευρωπαϊκής Ένωσης: αEL580 0001.