Chinchilla-0003.jpg
    Cow-0005.jpg
    Lamb-0001.jpg
    Hunts-0005.jpg
    Lamb-0005.jpg
    Lamb-0016.jpg
    Pigs-0007.jpg
    chicken-0004.jpg
    Pigs-0005.jpg
    Lamb-0011.jpg
    Hunts-0002.jpg
    Cow-0007.jpg
    Chinchilla-0001.jpg
    Hunts-0001.jpg
    Cow-0004.jpg

    ΜΙΓΜΑΤΑ

    Νο 42 - Μίγμα ανάπτυξης μοσχαριών

    Περιγραφή


    Αν η διαχείριση μιας εκτροφής μπορούσε να συμπυκνωθεί σε μία βασική αρχή, αυτή θα ήταν η διατροφή. Τα ζώα που ταΐζονται σωστά, έχουν καλύτερη παραγωγή, αναπαραγωγή και υποφέρουν από λιγότερα προβλήματα υγείας.


    Τα νεαρά ζώα αξίζουν το καλύτερο. Κάθε νεαρό ζώο περνά την ίδια διαδικασία ανάπτυξης αλλά το κάνει με τον δικό του ρυθμό και τρόπο. Αυτό εξαρτάται από παράγοντες όπως το γενετικό του υλικό, το περιβάλλον, η διαχείριση κ.λ.π.. Έχουμε καταρτίσει τα μίγματα μας, έχοντας στο νου μας τα παραπάνω, αλλά και την πιο πρόσφατη διεθνή βιβλιογραφία, χρησιμοποιώντας τα πιο εξειδικευμένα πρόσθετα ζωοτροφών από τους κορυφαίους οίκους παγκοσμίως παρέχοντας έτσι το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα στην κάθε περίπτωση.


    Το Νο 42 προορίζεται για μοσχάρια. Λόγω της επεξεργασίας του είναι εξαιρετικά εύπεπτο και βοηθάει στη καλύτερη αξιοποίηση της ενέργειας και πρωτεΐνης, έχοντας ως αποτέλεσμα την ταχύτερη ανάπτυξη τους. Είναι μια τροφή υψηλής διατροφικής αξίας, ισορροπημένη ως προς τα βασικά θρεπτικά συστατικά όπως πρωτεΐνη, ενέργεια, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα, εξασφαλίζοντας έτσι ταχεία και υγιή ανάπτυξη.


    Περιέχει:

    Εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα μαγγανίου και ψευδαργύρου σε χηλική μορφή, η οποία ενισχύει την απορρόφηση και βελτιώνει τη βιοδιαθεσιμότητα τους, συντελώντας στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, στην υγεία του μαστού και των χηλών καθώς και στην ποιότητα του τριχώματος.


    Εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σεληνίου σε χηλική μορφή, η οποία ενισχύει την απορρόφηση και βελτιώνει τη βιοδιαθεσιμότητα του, συντελώντας στην πρόληψη της μυϊκής δυστροφίας.


    Χαρούπι, το οποίο είναι πλούσιο σε τανίνες. Οι συμπυκνωμένες τανίνες έχουν θετική επίδραση στην ανάπτυξη, καθώς προάγουν την καλύτερη χρήση των πρωτεϊνών από τα μηρυκαστικά. Ακόμα, μειώνουν τις εκπομπές μεθανίου και βοηθούν στον έλεγχο των παρασίτων στο πεπτικό τους σύστημα.


    Μελάσα ζαχαροτεύτλων, μια εξαιρετικά εύγευστη πηγή ενέργειας για τα μηρυκαστικά, η οποία βελτιώνει την πρόσληψη τροφής και την διαδικασία της πέψης. Η συμπερίληψη της στην διατροφή οδηγεί σε υψηλότερη πεπτικότητα και αποδοτικότητα χρήσης του αζώτου.


    Εξωθημένο λιναρόσπορο, ο οποίος είναι εξαιρετικά εύγευστος και περιέχει υψηλό επίπεδο λιπαρών οξέων. Το λινολενικό οξύ μετατρέπεται στο ήπαρ σε στεατικό οξύ, εικοσαπεντανοϊκό οξύ (EPA) και δεκοσαεξανοϊκό οξύ (DHA), πολυακόρεστα λιπαρά οξέα που ονομάζονται ωμέγα-3 και έχουν θετική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα. Ακόμα, υποστηρίζει την εντερική περίσταλση και παρέχει ουσίες που έχουν θετική επίδραση στην εντερικό βλεννογόνο. Τέλος, η επεξεργασία του αδρανοποιεί τους αντι-θρεπτικούς και τοξικούς παράγοντες, όπως οι κυανογόνοι γλυκοζίτες (linamarin), αυξάνοντας έτσι την διατροφική του αξία.


    Εξωθημένο σογιάλευρο υψηλής πρωτεΐνης, το οποίο χάρη στη πατενταρισμένη επεξεργασία του υπό υψηλή θερμοκρασία, υγρασία και πίεση, είναι εξαιρετικά εύγεστο και εύπεπτο. Η διαδικασία της εξώθησης ανδρανοποιεί τους αντι-θρεπτικούς και τοξικούς παράγοντες, όπως οι αναστολείς θρυψίνης (trypsin inhibitors) και οι λεκτίνες, οι οποίοι εμποδίζουν την πέψη και απορρόφηση της πρωτεΐνης και το φυτικό οξύ, το οποίο δεσμεύει ιχνοστοιχεία, μειώνοντας έτσι την βιοδιαθεσιμότητα τους. Είναι προϊόν ελεγμένο και απαλαγμένο από μυκοτοξίνες. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.


    Aδρανοποιημένη ζύμη με υψηλή συγκέντρωση σε μεταβολίτες ζύμης, προϊόντα ζύμωσης, β-γλυκάνες και μαννανο-ολιγοσακχαρίτες και θερμοσταθερή* ενεργή ζύμη (Saccharomyces cerevisiae NCYC Sc 47 STD / CNCM I-4407) σε υψηλή περιεκτικότητα, οι οποίες ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και προάγουν την ακεραιότητα του εντέρου, μειώνοντας τον συντελεστή θνησιμότητας και βοηθώντας στην υψηλότερη συγκράτηση του pH, διεγείροντας την ανάπτυξη βακτηρίων που αξιοποιούν το γαλακτικό οξύ προλαμβάνοντας έτσι το φαινόμενο της οξέωσης. Επιπρόσθετα, αυξάνουν την πεπτικότητα και αφομοιωσιμότητα της τροφής, μεγιστοποιώντας έτσι την ανάπτυξη και ευζωία των αμνοεριφίων.


    Aιθέριo έλαιο ρίγανης το οποίο έχει σημαντικές αντιπρωτοζωϊκές ιδιότητες, σημαντικές αντιβακτηριδιακές και αντιμυκητιακές δράσεις, πολύ ισχυρές αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και βοηθά στη μείωση της καταπόνησης των αμνοεριφίων.


    Μοναδικό μίγμα επιλεγμένων φυσικών ορυκτών και ζυμών, που δρουν από κοινού για την ποιοτική διαχείριση των ζωοτροφών. Οι ζύμες που περιέχει βοηθούν στον έλεγχο των «ευκαιριακών» παθογόνων βακτηρίων, ενώ η παρουσία προπιονικού οξέος βοηθάει στην παρεμπόδιση ανάπτυξης των μυκήτων και της μούχλας.


    * Σταθερή σε κάθε συνθήκη φυσικής καταπόνησης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της σύμπηξης (pelleting), σε υγρασία και σε θερμοκρασίες μέχρι 93°C. Ακόμα είναι συμβατή με άλλα συστατικά ζωοτροφών, όπως τα οξέα.


    Factory: 3ο klm. Ptolemaidas - Galatias

    Store: Makedonomachon 43 & Xris. Smirnis

    Phone: 2463023078 Mobile: 6932387751

    e-Mail: info@droumtsekas.gr

    Social Media

    We regularly monitor and update our content, follow our stories through Social Media.